U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Praten over boeken

Aidan Chambers biedt met zijn boek Leespraat interessante aanknopingspunten om met kinderen te praten over boeken. Een uitnodigende vorm om over boeken te praten is de boekenkring.In deze brochure van Stichting Lezen vindt u een korte samenvatting van deze verrijkende manier van communiceren over het boek dat een kind heeft gelezen.

Vragenspel 'Praten over boeken', gebaseerd op de idee├źn van Chambers is o.a. te vinden op www.lezenisgoud.nl

Boekenbabbels
Een leuke, enthousiasmerende manier van boekpromotie is kinderen korte filmpjes te laten maken van een boek dat ze mooi vinden. Het is een aanstekelijke combinatie van mediawijsheid en leesbevordering.
Op www.boekenbabbels.nl vind je voorbeelden van deze filmpjes. In deze lesbrief staat een duidelijke instructie hoe je er op je school of in je praktijk mee aan de slag kunt gaan.

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?