U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Nieuwe titel 2020


Maar liefst drie nieuwe theaterleestitels 2020!


Slimmerd en Sufferd samen op stap

Twee oenen maken uitstapjes naar de kermis, een kunsttentoonstelling, een bergbeklimmer, een tomatenkas en nog veel meer. En omdat de ene oen nog oeniger is dan de ander maken ze van alles mee! Een bundel met grappige verhaaltjes, moppen, weetjes met Slimmerd en Sufferd in de hoofdrol. Om samen te lezen en aan anderen te laten horen.
Erik van Os en Elle van Lieshout
Illustraties Katrien Holland

Hieperdepiep!

Een bundel vol blije, feestelijke verhalen, gedichten en moppen. Alle mogelijke bestaande en niet bestaande feesten komen langs, van verjaardag tot Chinees Nieuwjaar, van Sinterklaas tot offerfeest, van carnaval tot Valentijnsdag, van Halloween tot Dierendag. Om op de betreffende dag te lezen of om zomaar. Er is immers altijd reden voor een feestje!  Een vrolijk boek om samen te lezen en aan anderen te laten horen.
Liesbeth Mende
Illustraties Nelleke Verhoeff

Ontsnapt! Theaterlezen over toen

Een bundel met historische verhalen, van Hunebedden tot de twintigste eeuw. Grappige, mooie en ontroerende verhalen waarmee je je heel gemakkelijk kunt verplaatsen in het verleden. Elk verhaal wordt afgesloten met een blokje historische informatie over de betreffende periode. Sluit naadloos aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2020 'En toen'.
Marlies Verhelst en Ineke Kraijo
Illustraties Helen van Vlietgrootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?