U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Barack Obama

Barack Obama

Barack Obama

€ 14,50

leeftijd: vanaf 16

Hoe wordt een zwarte jongen president van Amerika? Obama´s levensloop is boeiend en afwisselend en niet zonder obstakels. Hij heeft een Amerikaanse moeder, een Afrikaanse vader en groeit op in Hawaï. En van zijn zesde tot tiende levensjaar woont hij in Indonesië.

Deze biografie in stripvorm begint met de jeugdjaren van Obama. Beschrijft hoe hij zijn vrouw ontmoet. En vertelt uiteraard over zijn indrukwekkende loopbaan tot nu toe: van buurtwerker in de armste wijken van Chicago tot president van Amerika. 

Stripromans zijn geschreven in eenvoudige taal. Maar de onderwerpen zijn serieus. Zo functioneren ze als opstap naar het lezen van een ‘echt’ boek of het behandelen van een educatief onderwerp in de klas.

Titel: Barack Obama
Serie: Striproman
Uitgeverij Eenvoudig communiceren
Voor: volwassenen en jongeren
Leesniveau: A2
27 pagina's


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?