U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Bij ons in het dorp

Bij ons in het dorp

Bij ons in het dorp

€ 10,00

leeftijd: vanaf 16

Dit boek vertelt over het Nederlandse dorpsleven vlak na de Tweede Wereldoorlog.

Centraal in Bij ons in het dorp staan de drie vrienden Henk, Gijs en Hein. In hun dorp Caddum heeft iedereen een bijnaam. Zo wordt Henk van Brakel ‘Henk van Henk van Aartje’ genoemd. En Gijs Bakkenes heet Gijsje Pluim. In Caddum gebeurt meestal niet veel. De vrienden Hein, Henk en Gijs vervelen zich dan ook vaak. Maar dan verdwijnt er een jongetje. Is hij dood? Of houdt iemand hem misschien gevangen? De vrienden gaan op onderzoek uit ...

Bij ons in het dorp is een bewerking van Bij ons in Caddum van Jan Terlouw. Deze bekende politicus en jeugdliteratuurschrijver, schreef ook Oorlogswinter, Koning van Katoren en Oosterschelde; Windkracht 10.


Voor: volwassenen en jongeren
Leesniveau: B1
119 pagina’s     Uitgeverij: Eenvoudig communiceren


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

Leeslicht (25)

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?