U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Blitz! - De jacht op het monster - deel 4

Blitz! - De jacht op het monster - deel 4

Blitz! - De jacht op het monster - deel 4

€ 9,99

AVI: E4, Clib: Nvt, leeftijd: vanaf 7

Tijdelijk € 9,99 (tot 1 augustus 2020, daarna weer € 13,99)


'Blitz! De jacht op het monster' is het vierde deel in de serie 'Blitz!' Een monster in de ruimte Ruimtewezen Blitz en zijn vogeltje Priet brengen weer eens een bezoek aan de aarde. Daar ontmoeten ze hun oude vrienden Rob en Moes, die wel eens een keertje mee willen naar bol Nul. Rob bedenkt gauw een plannetje: waarom gaan ze niet bij Blitz op ruimtekamp? Blitz vindt het prima en dus gaan de jongens mee de ruimte in. Maar daar is het niet veilig. Een paars monster valt de bolbewoners lastig. Hoe moeten ze daar nou weer van afkomen?

Rian Visser schreef het verhaal en Lars Deltrap maakte de illustraties. Een spannend verhaal voor beginnende lezers, met de nodige grappen en ook nog eens een ontroerend einde.

Uitgeverij Gottmer

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorieën:

Dyslexie / Boeken in dyslexieletter

Makkelijk lezen 7-12 / Blitz

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?