U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

De gelukkige huisvrouw

De gelukkige huisvrouw

De gelukkige huisvrouw

€ 12,00

Een eerlijk en grappig, maar ook dramatisch, boek over rouwen en kinderen krijgen. De originele roman van Heleen van Royen sloeg in als een bom. In 2010 draaide De gelukkige huisvrouw in de Nederlandse bioscopen - met Carice van Houten in de hoofdrol.

De inhoud
Lea Meyer is gelukkig met haar rijke man Harry en hun mooie huis. Dan wil Harry een kind. Hun zoon komt gezond op de wereld. Lea zou gelukkig moeten zijn, maar is het helemaal niet.

Lea wordt steeds zieker in haar hoofd. En wil soms zelfs haar baby vermoorden. Dan moet ze naar een inrichting. Om weer gezond te worden, is het belangrijk dat ze de dood van haar vader verwerkt. Gaat dat lukken?  

Serie: Leeslicht
Auteur: Heleen van Royen
Voor: volwassenen en jongeren
Leesniveau: A2/B1
124 pagina's
Uitgeverij: Eenvoudig communiceren

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

Leeslicht (25)

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?