U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

De geur van regen

De geur van regen

De geur van regen

€ 10,00

leeftijd: vanaf 14

ISBN
978 90 8696 116 0

In een zomer waar geen einde aan lijkt te komen, maakt een moordenaar jacht op roodharige vrouwen. De vrouwelijke rechercheur Renée is het eerste slachtoffer, maar ontsnapt nog net aan de dood. Zij durft niet meer alleen thuis te zijn en gaat inwonen bij haar collega Paul. Dit is de rechercheur die de aanslag op Renée onderzoekt.
 
Ondertussen wordt er een dode vrouw gevonden in een kelderbox. Zij is gescalpeerd. Deze vrouw had - net als Renée - rood haar. Wat hebben de twee misdaden met elkaar te maken? Tussen Paul en Renée ontstaat langzaam iets moois...

Auteur: Lieneke Dijkzeul
Voor jongeren en volwassenen
Niveau A2/B1
109 blz.

Uitgeverij Eenvoudig communiceren


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.Dit artikel is geplaatst in de volgende categorieën:

Makkelijk lezen volwassenen / Misdadig

Laaggeletterdheid/Eenvoudig van taal / Fictie

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?