U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Een onverwachte vriendschap

Een onverwachte vriendschap

Een onverwachte vriendschap

€ 7,95

De Franstalige bioscoophit Intouchables verscheen in 2011. Een onverwachte vriendschap is gebaseerd op de autobiografie van de rijke, succesvolle Philippe Pozzo di Borgo. Hij raakt door een ongeluk van de ene op de andere dag geheel verlamd en heeft intensieve verzorging nodig. Die hulp vindt Philippe bij Abdel, een straatjongen die net uit de gevangenis komt. Hoewel de twee mannen op allerlei punten totaal van elkaar verschillen, vinden Philippe en Abdel elkaar in hun humor.
Dit verhaal over een bijzondere vriendschap én over leven met een lichamelijke handicap verschijnt in de Leesstraat-reeks als extra makkelijke editie. Een iets moeilijkere versie is ook door Eenvoudig Communiceren uitgebracht, onder de titel Vrienden voor het leven (Leeslicht).

Het leesniveau van dit verhaal is A1/A2.
Het verhaal telt 2600 woorden en 48 pagina’s.

Bekijk hier het eerste hoofdstuk.

Uitgeverij Eenvoudig Communiceren.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Makkelijk lezen volwassenen / De Leesstraat

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?