U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Een schot in de roos

Een schot in de roos

Een schot in de roos

€ 12,00

leeftijd: volw

ISBN
9789086961696

Op politiebureau Raampoort wordt een mobiele telefoon binnengebracht. Twee vuilnismannen hebben die gevonden in een vuilnisbak. Plots gaat het apparaat over. Een doodsbenauwde vrouw verklaart dat de telefoon van haar zoon is. En die is al drie dagen spoorloos verdwenen. Rechercheur Peter van Opperdoes en zijn collega Jacob onderzoeken de zaak, maar ze hebben aanvankelijk geen spoor. Tot in een verlaten pand een gruwelijk toegetakeld lichaam wordt gevonden, met een briefje met het nummer van de gevonden telefoon bij zich. Het mysterie lijkt alleen maar groter te worden.


Auteurs: de Waal & Baantjer
Bewerking: Frans van Duijn
Leesniveau: A2/B1 (ERK), rond 1F (Meijerink)
104 pagina’s
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

Leeslicht (25)

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?