U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Jubelientje en de hoed van oma Blootje

Jubelientje en de hoed van oma Blootje

Jubelientje en de hoed van oma Blootje

€ 12,95

Luisterboek = lezen met je oren!

Met dit feestelijke luisterboek vieren Hans Hagen & Philip Hopman de 25ste verjaardag van Jubelientje! Het past mooi bij het thema van de kinderboekenweek 'Voor altijd jong'.

Oma wordt 66, en dat viert ze. Zes partijtjes – zes keer naar een museum met Jubelientje en Dirk-Jan. Ze zoeken een onzichtbare ridder in het Muiderslot. Ze meten het skelet van een dinosaurus in het Museon. Ze staan in het Spoorwegmuseum onder een locomotief die zo sterk is als duizend paarden… En ze bouwen zelf Het Wat Heb Je Op Je Hoofd Museum. Jubelientje verzamelt hoeden, helmen, haren... zelfs een hertengewei. Ze stuurt een brief aan de koningin, en ze krijgt nog antwoord ook. Echt waar! 

Een luisterboek met liedjes en muziek van Floor Minnaert.
2 cd's.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Makkelijk lezen 12-plus/Lezen met je oren / Luisterboeken

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?