U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

brugwachter TEUS

brugwachter TEUS

brugwachter TEUS

€ 17,95

In het boek brugwachter TEUS zijn de belevenissen te lezen van Teus in zijn laatste jaar op de Dordtse Prins Hendrikburg. In korte tijd is hij uitgegroeid tot een veelbesproken figuur die niet alleen voor verwondering bij de voorbijgangers zorgde maar ook een schare volgers wist te bereiken op Facebook.

Een gebonden, rijk geïllustreerd boek met korte verhalen, situaties, foto’s en reacties.  

Wanneer het boek in de winkel klaarstaat, ontvangt u een mailtje.
U haalt het boek dan zelf af in de winkel.

Zodra Gonda zich door de deur naar binnen had gewrongen was mijn huisje op slag volledig gevuld. Met haar kolossale lijf dreef ze me de hoek in en gaf me een zoen. ‘Gefeliciteerd!’ Ik kon geen kant op, hapte naar adem, alsof met haar binnenkomst alle zuurstof naar buiten was geperst. Voor mij zat er niets anders op dan met één bil op het bedieningspaneel te leunen. Natuurlijk, het is hier niet groot maar nu leek het alsof Gonda mijn brugwachtershuisje had aangetrokken als een nauwsluitend jurkje van steen en glas.


Tekst: Jan Stroeve
Fotografie: Bea Kolk


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Teus / Teus - Brugwachter

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?