U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Typisch Nederlands - Hollandse tradities en gewoontes

Typisch Nederlands - Hollandse tradities en gewoontes

Typisch Nederlands - Hollandse tradities en gewoontes

€ 16,50

Typisch Nederlands gaat over vreemde en minder vreemde tradities in Nederland. Leuk voor elke nieuwkomer en elke Nederlander! In dit boek lees je wat nieuwe haring precies is, hoe het zit met Sinterklaas en waarom Nederlanders zo goed zijn in afspraken maken.
Extra leuk en herkenbaar zijn de interviews met nieuwkomers over de Nederlandse cultuur en gewoonten. Dit boek is ideaal voor migranten en inburgeraars. Zij werken aan hun taal- en leesvaardigheid en leren spelenderwijs meer over de Nederlandse cultuur en gewoontes.
 

Voor: nieuwkomers en Nederlanders die moeite hebben met (de Nederlandse) taal
Leesniveau: A2/B1
120 pagina's
Uitgeverij Eenvoudig communiceren.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?