U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Van Carnaval tot Kerst

Van Carnaval tot Kerst

Van Carnaval tot Kerst

€ 12,50

Twintig feesten die elk jaar in Nederland worden gevierd, worden op eenvoudige wijze beschreven. Feesten als Sinterklaas en Koninginnedag, maar ook Chanoeka, Divali, Suikerfeest en het Chinese Nieuwjaar komen aan de orde. Op elke linkerpagina staan vaste gegevens als: datum, betekenis, herkomst van het feest, eventuele religieuze betekenis, gebruiken, gerechten, enz. Op elke rechterbladzijde staat een grote foto die de viering weergeeft, plus een website waarop meer informatie over het feest kan worden gevonden.
Bevat ook tijdbalk van de feesten en een verklarende woordenlijst. Deze uitgave is gemaakt voor mensen die moeite hebben met lezen of met de Nederlandse taal. Door de korte zinnen, overzichtelijke tekstblokken, titels en subtitels in afwijkende kleur, en de informatieve foto's, is het een overzichtelijk boekje voor een groot publiek, want ook kinderen van 8-11 jaar zullen het zeker interessant vinden.

 

Geschikt voor (school)bibliotheken en voor cursussen alfabetisering, NT2 en Inburgering.
Uitgave van Eenvoudig communiceren.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?