U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Verhalen van Nasreddin Hodja

Verhalen van Nasreddin Hodja

Verhalen van Nasreddin Hodja

€ 16,50

De imam Nasreddin Hodja speelt de hoofdrol in elk van de 22 vertellingen. Hij houdt de mensen graag een beetje voor de gek. En hij doet de dingen vaak anders dan normaal. Zit Nasreddin Hodja achterstevoren op zijn ezel? Dan zegt hij tegen de mensen dat de ezel achteruitloopt. Nasreddin Hodja verzint voor elk probleem een oplossing. Maar hij heeft wel zo zijn eigen manier om tot die oplossing te komen …

Een fragment:
‘Beste gelovigen’, begint de hodja.
‘Weten jullie al wat ik vandaag ga vertellen?’
‘Nee’, zeggen alle mannen in de moskee.
‘Hè? Jullie weten niet wat ik vandaag ga vertellen?
Maar het is heel belangrijk wat ik vertel!
Nou, dan ga ik het ook niet zeggen.’

De humor en wijsheid in deze verhalen zullen niet alleen migranten uit het Midden-Oosten, maar ook ieder ander weten te boeien! Bovendien worden de vertellingen opgeluisterd door prachtige tekeningen. 

Leesniveau: A2

96 pagina’s

Uitgeverij: Eenvoudig communiceren


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?