U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Waddengoud

Waddengoud

Waddengoud

€ 12,95

leeftijd: vanaf 8

De ouders van Guusje hebben een vakantiehuisje op Texel. Daar gaat Guusje vaak heen met haar vader en moeder en zusjes Isabel en Pippa.
Daar beleven ze spannende en grappige avonturen met vriendin Lien die komt logeren, met een visser, een strandjutter en een oude Texelaar die over de geschiedenis van het eiland vertelt.

Kijk hier om een indruk van het boek te krijgen.

 

'Waddengoud' is een theaterleesboek. Je kunt lezen met een vriendje, vriendinnetje, klasgenoot, vader, moeder, opa, oma, eigenlijk met wie je maar wilt. Verdeel onderling de verschillende rollen. Een interactief boek, met een stukje Nederlandse geschiedenis en leuke weetjes over Texel. Maar vooral ook een vrolijk lees-, blader en doeboek!


 Kijk hier voor informatie over de gelijknamige app, een uitnodigende manier om interactief te oefenen.

 

Het boek is geschreven door Alieke Bruins. Haar 9-jarige dochter Samme Reijnders maakte de illustraties en Monique Hegeman verzorgde de vormgeving.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorieën:

Theaterlezen / Theaterlezen overig

Om te oefenen / theaterlezen

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

toneellezen (25)
theaterlezen (33)

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?