U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Zomertopboek

Zomertopboek

Zomertopboek

€ 6,50

AVI: E3, Clib: Nvt, leeftijd: vanaf 7

Het ZomerTOPboek is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Een leuk en goed (taal)boek voor alle kinderen en ouders om mee aan de slag te gaan in de zomervakantie en om mee te nemen op vakantie. Cadeautip om aan al uw leerlingen mee te geven.

Een prachtig, full colour en rijk geïllustreerd vakantieboek met 24 pagina’s vol leuke leesteksten (o.a. een theaterleestekst), mopjes, weetjes, puzzels, gedichten, proefjes en tips.

Met name kinderen die lezen moeilijk vinden, verliezen in de vakantie leesvaardigheid doordat ze niet of nauwelijks lezen. Dat leidt soms zelfs tot een terugval in AVI-niveau. Met dit ZomerTOPboek hebben de leerkracht, de dyslexiebehandelaar of de bibliothecaris een aantrekkelijk instrument om kinderen en hun ouders uit te dagen om te blijven lezen. Voor de ouders zijn tips opgenomen om samen met hun kind leuke activiteiten uit te voeren. 

Het leesniveau van de tekst varieert van E3 tot en met E5. De opdrachten zijn voor alle kinderen leuk om te lezen en uit te voeren.

Kijk hier voor een paar voorbeeldpagina's!

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Makkelijk lezen 7-12 / leesdoeboeken

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?